Luennot, seminaarit ja valmennukset

Työni on auttaa sitä, joka omistaa älykännykän ja tabletin tai tietokoneen ja joka käyttää internettiä joka päivä.
Olen digitaalisen tiedon konmari-tyyppi. Se mikä tuottaa iloa tai hyötyä, se hyödynnetään, mutta se mikä ei palvele itseä, poistetaan.
Tarjoan järkeviä ja tiedostavia vaihtoehtoja ja huomioita digitaaliseen elämään ja kuolemaan.
Tavoitteenani on saada aikaan Suomeen miljoona digikevätsiivousta joka vuosi ja
miljoona digitestamenttia helpottamaan sitä pahinta hetkeä.
Ideana on helppous, ymmärrys ja oma valinta! Ei tehdä tästä liian vaikeaa, eihän?
Kun haluat saada oman ryhmäsi ymmärtämään digitaalisen hallinnan tärkeyden, tilaa Anne Teijula pitämään koulutus.
Kun haluat, että porukkasi hoitaa digitaalista tietoaan huolellisesti ja haluat, että tieto ja asiat myös löytyvät aina tarvittaessa, tilaa Anne Teijula pitämään esitys.
Punaisena lankana koulutuksissa ja luennoissa on kaikkialla olevan digitaalisuuden edut ja uhat, joita voi joko hyödyntää tai tietämättään sotkea niin koneensa kuin omat asiansa.
Oli tarpeesi sitten koulutuspäivät, kokous, virkistyspäivä, tyky/tyhy tai sukukokous, Anne räätälöi luennon teille sopivaksi.
Luennot sopivat mainiosti työporukalle, ystäväpiirille, seuralle tai yhdistykselle erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kirjojani, koulutuksiani ja valmennuksiani on pidetty herättävinä, inspiroivina että käytännönläheisinä.
Digitaalinen elämänhallinta on laaja aihealue, kirjoja ja oppaita syntyy lisää ajan mittaan.
Kysy yrityksille ja ammattilaisille räätälöityjä luentoja ja workshopeja.

Luentoaiheita ja valmennuskokonaisuuksia


Miksi digiä pitäisi ymmärtää, eikö riitä että käyttää?

Tämä on luento ja opas on tarkoitettu esimerkiksi sukulaisille ja harrastustoimintaan, jotta tietoturva säilyy, vaikka kuvia ja tietoja jaetaan. Luennon voi räätälöidä koskemaan lapsia tai vanhuksia. Luennon voi räätälöidä harrastustoiminnan tueksi, jotta jokainen ryhmässä oleva oppii ymmärtämään digitaaliset käytöstavat ja kunnioittamaan tietoturvaa. Luento voi koskea sellaista kokonaisuutta, jossa käsitellään juuri teidän tarvitsemia kohteita.

Luento on parhaimmillaan joko tunnin tai puolentoista tunnin mittaisena.

Pienyrittäjän digiopas helppoon hallintaan

Pienyrittäjä tai mikroyrittäjä jää kovin yksin selvittämään digitaalisia mahdollisuuksia ja niiden vaatimia asioita. Maailma tai paremminkin internet on täynnä erilaisia palveluita ja appeja, jotka helpottavat toimintaa ja yrittämistä. On laskutusta, on some-tilejä, on ajopäiväkirjoja. Monesti digi ei kuitenkaan kuulu siihen, mitä yrittäjä mieluiten tekee. Kuitenkin on pakollista toimia netin välityksellä, hankkia asiakkaita, mainostaa ja pitää yllä erilaisia tiedostoja. Sitten tulee lakiin perustuvia velvollisuuksia, kuten GDPR eli tietosuoja-asetus. Mutta miten tämän kaiken kanssa pärjää, miten voin olla tämän kaiken kanssa sinut? Luennot ja valmennukset yrittäjille ovat parhaimmillaan niin, että koulutukseen osallistutaan vähintään kaksi kertaa. Näin uusien oppien kokeilussa voi seuraavalla kerralla kysellä lisää ja saada tukea.

Digitestamentti - helpotus omaiselle ja varmuus itselle

Mikä on digitestamentti, kenen sellainen pitäisi tehdä ja mikä on hyvä tapa tehdä digitestamentti ja miten sellainen tehdään? Tavoite on, että jokainen meistä tekee digitaalisen perinnön suunnitelman.
Luento on parhaimmillaan joko tunnin tai puolentoista tunnin mittaisena.

Kevätsiivous digille - vuosittaiset selvittämiset, jotta aurinko saa paistaa myös digikasaan

Digitaalinen elämämme etenee lujaa vauhtia. Digitaalista roinaa kertyy, puhelimet ja tietokoneet tukehtuvat kuvista, tiedostoista ja vanhoista sähköposteista...

Joulusiivous digille - rauhoittuminen ja varmuus digissä, jotta lomat sujuu ilman tulipaloja

Miten saada mielenrauha digiomaisuuden kanssa? Entä ellen itse ole hoitamassa? Miten tulla sinuiksi sen kanssa, että joskus asioita hoidetaan kaukaa tai ei lainkaan, koska pitää ehtiä olla altaalla tai oopperassa tai huskysafarilla.


Hintoja

Tuote OVH
Painettu kirja 15,00€
E-kirja/digikirja 8,49€
Sähköinen kurssi, aloitus non-stop 57,00€
Henkilökohtainen sparraus ja opastus alk. 345,00€
Ryhmävalmennus tai luento Turussa tai lähikunnissa (max 50km Turun torilta). Hinta riippuu kestosta, ajankohdasta ja yleisömäärästä, kysy lisää alk. 625,00€
Ryhmävalmennus tai luento muualla Suomessa (Ouluun saakka). Hinta riippuu kestosta, ajankohdasta, paikkakunnasta ja yleisömäärästä, kysy lisää alk. 825,00€
Tarjoushinta uusille asiakkaille, uusille paikkakunnille! Kysy! Tutustumishinta tarjolla!

Tulossa

Yleisölle avoimia luentoja ja koulutuksia ilmoitetaan täällä.
Luentolistalla eivät näy luentotilaisuudet, jotka ovat yksityisiä ja suljetulle yleisölle tai yhteisölle tilattuja.

Liity listalleni, jotta saat tiedot avoimista luennoista ja tutustut tapaani toimia oppaan muodossa:

Liity listalleni tästä! (klik!)